Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπούργος: «Θα βγούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, η πίεση είναι όλη δική μου»

Μπούργος: «Θα βγούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, η πίεση είναι όλη δική μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2022 18:29
Ο Χερμάν Μπούργος δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Άρης μπορεί να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφέροντας πως η ομάδα του θα βγει από το πρώτο λεπτό για να κερδίσει. Ο ίδιος στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου, ενώ ξεκαθάρισε πως όλη η πίεση είναι πάνω του και όχι στους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής (11/8) ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου οι «κίτρινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαι αισιόδοξος Είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να κερδίσουμε.

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του: «Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι πρωταρχικό».

Για τα λάθη του Άρη στο πρώτο ματς και πώς θα τα αντιμετωπίσει: «Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι Σούπερ Καπ. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του όπως και για την επικείμενη παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση: «Είναι το ιδανικό, αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Για το αν εξαρτάται από τον Άρη ή τη Μακάμπι η πρόκριση: «Από εμάς…».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών: «Θα το δούμε αύριο…».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε».

Για το αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Για την αίσθηση που βγαίνει ότι δεν νιώθει πίεση για το ματς: «Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Όσο πιο πολύ δουλεύουμε τόσο η τύχη είναι με το μέρος μας. Δουλέψαμε σε όλες τις γραμμές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.