Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλοι οι αγώνες της Premier League με 0% γκανιότα*

Όλοι οι αγώνες της Premier League με 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/8/2022 00:04
Η δράση συνεχίζεται στην Premier League με την 2 η αγωνιστική να… κάνει σέντρα το Σάββατο!

Η Άρσεναλ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της φιλοξενώντας τη Λέστερ (17:00). Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν καλό πρόσωπο στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και με οδηγό την αμυντική λειτουργία, αλλά και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφτασαν στο 2-0! Το έργο τους απέναντι στις «αλεπούδες» δεν θα είναι εύκολο, καθώς η «γκέλα» κόντρα στη Μπρέντφορντ τις πεισμώνει.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θέλει το σύνολό του να επαναλάβει τα λάθη που έφεραν την ισοπαλία (2-2). Να σημειωθεί ότι η Λέστερ προηγήθηκε με δύο τέρματα κόντρα στις «μέλισσες», ωστόσο τα αμυντικά κενά την πρόδωσαν. Στον τομέα της «παράδοσης», οι Λονδρέζοι έχουν το πάνω χέρι, αριθμώντας τρεις διαδοχικές νίκες.Άρσεναλ – Λέστερ 1:1.57 X:4.40 2:5.60

Με το απόλυτο θέλει να συνεχίσει η Μάντσεστερ Σίτι, που υποδέχεται την Μπόρνμουθ (17:00). O Έρλινγκ Χάαλαντ ξεκίνησε δυναμικά στην Premier League και με δύο γκολ στην πρεμιέρα οδήγησε τους «πολίτες» σε νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ (2-0). Πλέον, ο Νορβηγός ετοιμάζεται να «συστηθεί» με γκολ και μπροστά στο κοινό της ομάδας του, που μετράει δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στα «κεράσια» στο πρωτάθλημα! Από την πλευρά της, η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Βέβαια, θα αγωνιστεί στο Μάντσεστερ με εξαιρετική ψυχολογία, αφού άνοιξε με σημαντικό «τρίποντο» τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 1:1.08 X:11.50 2:39.00

Αντίδραση στην έδρα της Μπρέντφορντ (19:30) ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με το πρώτο δείγμα της πρεμιέρας του Έρικ Τεν Χάαγκ να είναι κακό και να συνοδεύεται από ήττα-σοκ κόντρα στην Μπράιτον (1-2), οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Γενικότερα, το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι καλό και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις έως τα τέλη του μήνα.

Σύμμαχός τους θα είναι η περσινή χρονιά, όπου επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Τόμας Φρανκ. Η Μπρέντφορντ μετά τη μεγάλη επιστροφή από το 0-2 στην έδρα της Λέστερ (2-2) είναι έτοιμη να κάνει ακόμα μία «ζημιά» και να πάρει τους πρώτους βαθμούς στην ιστορία της απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:3.70 X:3.55 2:2.04

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.