Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2022 00:04
Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ξεκινάει η νέα εβδομάδα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία, τα πρωταθλήματα των οποίων παίζουν με προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet.

Στη La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκινάει τη σεζόν με τοπικό ντέρμπι, στην έδρα της Χετάφε (20:30). Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις μία νίκη στα έξι φιλικά προετοιμασίας (1-2-3) και έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους. Η Ατλέτικο από την άλλη είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα δέχθηκε μόλις ένα γκολ (13-1), αποδεικνύοντας ότι και φέτος το δυνατό τους σημείο θα είναι η άμυνα. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι εννέα ματς αήττητοι στην έδρα της Χετάφε (7-2-0).Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1: 4.85 Χ: 3.35 2: 1.83

Πρεμιέρα και για την Γιουβέντους στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο (21:45). Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να επιστρέψουν στον θρόνο του πρωταθλητή, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια εγκαταστάθηκαν εκεί Ίντερ και Μίλαν, δημιουργώντας τριβές στο Τορίνο. Η Σασουόλο έχει μία νίκη στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, πέρσι με 2-1, ενώ ο συνολικός απολογισμός της εκεί είναι στο 1-1-7.

Γιουβέντους – Σασουόλο 1: 1.50 Χ: 4.80 2: 6.10

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, είναι εκείνο της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας (22:00). Οι «κόκκινοι» μπήκαν με «γκέλα» στη νέα σεζόν. Η ισοπαλία στην έδρα της «νεοφώτιστης» Φούλαμ (2-2), δεν ήταν σίγουρα το αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό του ο Γιούργκεν Κλοπ. Οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Πάλας (ηττήθηκε 2-0 από την Άρσεναλ) πρέπει να θεωρείται μονόδρομος. Θετικός οιωνός για το σύνολο του Γερμανού τεχνικού, είναι οι πέντε συνεχόμενες νίκες επί των «αετών».

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 1: 1.21 Χ: 7.10 2: 13.50

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.