Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στην Premier League!

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2022 00:04
Μία αναμέτρηση από την Premier League και δύο από την Serie A, ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Sportingbet - Priceboosts κάθε μέρα!

Νίκη ψυχολογίας

Την πρώτη της νίκη στην Premier League θα κυνηγήσει απόψε η Λίβερπουλ, που υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο «Anfield». Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ δυσκολεύτηκε αρκετά στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Φούλαμ, καθώς ήρθε ισόπαλο 2-2. Στα θετικά για τους «κόκκινους» είναι ότι βρήκε δίχτυα ο νεοφερμένος Ντάργουιν Νούνες, στον οποίο στηρίζουν πολλά, μετά την φυγή του Σαντιό Μανέ. Στην Κρίσταλ Πάλας καλούνται να δώσουν ακόμα έναν αγώνα με ισχυρό αντίπαλο, μετά την Άρσεναλ, γνωρίζοντας βέβαια πως οι ελπίδες τους είναι λιγοστές για ένα θετικό αποτέλεσμα. Την περσινή σεζόν, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 με τέρματα των Μανέ, Σαλάχ και Κεϊτά. Στις 15 Ιουλίου οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό στη Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ασία, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0. Αυτή ήταν και η έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τους γηπεδούχους. Το 2017 αποτέλεσε τη τελευταία φορά που η Πάλας «δραπέτευσε» με το διπλό από την έδρα της Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-1, χάρις σε δύο γκολ του Μπεντέκε.Sportingbet - Build A Bet* στην Serie A! 

Στη «μάχη» Γιουβέντους και Νάπολι

Με αντίπαλο την Σασουόλο, ξεκινάει η Γιουβέντους τον δικό της «μαραθώνιο» στη Serie A. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επανάφερε τον Πολ Πογκμπά στις τάξεις της, ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός θα κρατήσει αρκετά έξω τον Γάλλο μέσο. Η απόκτηση του Μπρέμερ από την Τορίνο και του Ντι Μαρία, έρχονται να αντικαταστήσουν τις αποχωρήσεις του Ντε Λιχτ και του Ντιμπάλα. Στα φιλικά η εικόνα της «γηραιάς κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν έπεισε, ωστόσο, διαθέτει εμπειρία και ταλέντο για διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της Serie A. Νωρίτερα στο «Marc Antonio Bentegodi» της Βερόνα, η Νάπολι δίνει την δικής της «μάχη».
Η φυγή του Κουλιμπαλί στην Τσέλσι άφησε τεράστιο κενό στην άμυνα των «παρτενοπέι», που απέκτησαν τον Νοτιοκορεάτη, Μιν Τζάε Κιμ, ως αντικαταστάτη του από την
Φενερμπαχτσέ. H ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ποντάρει πολλά τη φετινή σεζόν στον 23χρονο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη ηγέτη μετά και την αποχώρηση του Λορένζο Ινσίνιε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύον όροι & προϋποθέσεις