Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Build A Bet* στα play-off του Champions League!

bwin – Build A Bet* στα play-off του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2022 00:04
Το δεύτερο… σετ αγώνων των play-off του Champions League, θα διεξαχθεί απόψε σε Μπακού, Χάιφα και Λοτζ. Στις 19:45 το Καραμπάκ – Βικτόρια Πλζεν. Στις 22:00 παίζουν Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας και Ντινάμο Κιέβου – Μπενφίκα.

bwin - Priceboosts κάθε μέρα!

Να φτάσει μέχρι το τέλος

Στις 5 Ιουλίου ξεκίνησε την προσπάθεια της η Κάραμπακ, για να φτάσει μέχρι και τους ομίλους του Champions League. Απόψε η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί στην έδρα της, τη Βικτόρια Πλζεν, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να κάνει βήμα… πρόκρισης. Άλλωστε στο Μπακού, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε Λεχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος. Η Βικτόρια Πλζεν με τέσσερις νίκες και μπαίνοντας στη διαδικασία των προκριματικών γύρων από τον 2 ο , απέκλεισε κατά σειρά την Ελσίνκι και τη Σέριφ, δεχόμενη γκολ στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια.bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις στα play-off του Champions League!

Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της

Η Μακάμπι Χάιφα μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού στον 2 ο προκριματικό γύρο του Champions League, απέκλεισε και τον Απόλλωνα Λεμεσού στην επόμενη φάση.

Απόψε έχοντας απέναντι της τον Ερυθρό Αστέρα, θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει σκορ που θα την κάνει να νιώσει πιο «άνετα» στο Βελιγράδι, σε μία εβδομάδα. Οι Σέρβοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν με ευκολία την Πιούνικ, με συνολικό σκορ 7-0!

bwin - Play-off Champions League με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Θυμίζει ομίλους

Ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να διεξαχθεί στους ομίλους του Champions League, είναι το αποψινό, ανάμεσα στη Ντινάμο Κιέβου και την Μπενφίκα στο Λοτζ. Οι Ουκρανοί απέκλεισαν στον 2 ο και 3 ο προκριματικό γύρο τη Φενερμπαχτσέ και τη Στουρμ Γκρατς, επικρατώντας και στους δύο επαναληπτικούς με 2-1 στην παράταση! Οι «αετοί» της Λισσαβόνας με δύο νίκες 4-1 και 3-1 απέκλεισαν άνετα τη Μίντιλαντ, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις