Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με Ντε Λα Φουέντε αλλά χωρίς Μαντί στην Κύπρο

Ολυμπιακός: Με Ντε Λα Φουέντε αλλά χωρίς Μαντί στην Κύπρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/8/2022 12:56
Ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού αύριο (18/8) στην Κύπρο.

Κανονικά στην αποστολή ο Γιώργος Μασούρας, που αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, ενώ για πρώτη φορά μπήκαν σε αυτήν οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Ίνμπομ Χουάνγκ. Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο Μαντί Καμαρά, όπως και οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά.



Εν τω μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για ενίσχυση σε θέσεις που «πονούν», όπως αυτή του «δεκαριού», αφού ο Σκάρπα φέρεται πως οδεύει ολοταχώς για Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Κώστα Φορτούνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Σταντάρ Λιέγης για τον Σελίμ Αμαλά. Η πρόταση ήταν ύψους περίπου τριών εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται ως αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει φέτος τρία γκολ σε τέσσερα συμμετοχές με τον βελγικό σύλλογο, στον οποίο παίζει από το 2019 - έχοντας καταγράψει έκτοτε 30 τέρματα και δέκα ασίστ σε 92 αγώνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.