Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στα play-off του Europa League!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στα play-off του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2022 10:40
Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται με τις τελικές φάσεις του Europa League και του Europa Conference League, να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στις 20:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, με στόχο το προβάδισμα… πρόκρισης στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

bwin - Priceboosts κάθε μέρα!

Για το προβάδισμα… πρόκρισης

Με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα στο Φάληρο, θα παραταχτεί απόψε ο Ολυμπιακός, στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μια καλή εμφάνιση από την ημέρα που ανέλαβε των πάγκο τους, ο Κάρλος Κομπρεράν. Μάλιστα, δεν μετρούν καμία νίκη στα τέσσερα φετινά τους ευρωπαϊκά ματς. Ο σύλλογος από τον Πειραία, μετά το 1-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στον προηγούμενο γύρο, για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Εκεί, ντύθηκε «ήρωας» στα πέναλτι ο Βατσλίκ, ο οποίος απέκρουσε την τελευταία εκτέλεση των γηπεδούχων. Στον αντίποδα, δύσκολη «αποστολή» είχε ο Απόλλων, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα, την ομάδα που έβγαλε εκτός Champions League και τον Ολυμπιακό. Στο Ισραήλ η βαριά ήττα με 4-0, έκανε πολύ δύσκολο το έργο των Κυπρίων, που πάλεψαν στον δεύτερο αγώνα, έφτασαν έως το 2-0, αλλά δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσουν. Παρόλα αυτά, ο Τσόρνιγκερ απομακρύνθηκε από τον πάγκο τους Απόλλωνα, με τον Νταβίντ Καταλά να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της εισόδου στους ομίλους του Europa League.bwin – Κορυφαίο live στοίχημα στα play-off του Europa Conference League!

Με… φόντο τους ομίλους

21 αγώνες απόψε με 42 ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa Conference League. Πρώτη σέντρα στις 19:00 από το «Miejski Stadion», όπου η Ράκοφ Τσενστοχόβα υποδέχεται την Σλάβια Πράγας. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Νις και Γιουνγκ Μπόις – Άντερλεχτ, οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στις 20:00, ενώ στις 22:00, η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Τβέντε και η Άλκμααρ την Ζιλ Βιθέντε στους τελευταίους αγώνες της ημέρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι