Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Οντουμπάγιο

Άρης: Νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Οντουμπάγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2022 17:12
Απρόοπτο στην σημερινή (25/8) προπόνηση του Άρη καθώς ο Μόουζες Οντουμπάγιο υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και ο χρόνος αποκατάστασής του εκτιμάται στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα τέθηκε ο Μόουζες Οντουμπάγιο. Ο Άγγλος μπακ, που μοίρασε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Άρη στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό (3-0), αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή (25/8) προπόνηση και η μαγνητική έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική).

Ο Moses Odubajo, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (28/08) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.