Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Έρχεται και υπογράφει ο Ρέτσος, φεύγει για Ρώμη ο Καμαρά!

Ολυμπιακός: Έρχεται και υπογράφει ο Ρέτσος, φεύγει για Ρώμη ο Καμαρά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/8/2022 20:32
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα και έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ενώ ο Μαντί Καμαρά ετοιμάζει βαλίτσες για τη Ρώμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του «τρέχουν» τις μεταγραφές τους. Ο Ρέτσος έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα και άνοιξε έτσι ο δρόμος για να επιστρέψει στον Πειραιά. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι τριετές.

Ένας έρχεται αλλά ένας φεύγει από το λιμάνι καθώς απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα. Ο μέσος από την Γουινέα αποτελεί την επιλογή της Ρόμα για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και σύμφωνα με τους Ιταλούς τα έχει βρει σε όλα με τους «τζιαλορόσι» για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτούς.

Το συμβόλαιο του Καμαρά θα καλυφθεί ολόκληρο από τους Ρωμαίους αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπει οψιόν αγοράς καθώς ο παίκτης θα μετακομίσει ως δανεικός στη Ρώμη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.