Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Στόχος η πρωτιά στον όμιλο»

Κορμπεράν: «Στόχος η πρωτιά στον όμιλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2022 15:25
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν έθεσε ως στόχο την πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στάθηκε ξανά στην ανάγκη της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε τους «ερυθρόλευκους» σε όμιλο με Καραμπάκ, Φράιμπουργκ και Ναντ.

Για την πρώτη του εντύπωση από το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Από πριν ξέραμε ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης επομένως οποιοσδήποτε αντίπαλος και να κληρώνονταν απέναντι μας θα ήταν αξιόλογος. Δεν στεκόμαστε στο ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε αλλά στο τι μπορούμε να ελέγξουμε, που είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στην διοργάνωση: «Φυσικά στόχος είναι πάντα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πέρυσι η ομάδα τα κατάφερε τερματίζοντας στην 2η θέση. Θα θέλαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας ως ισχυρός του γκρουπ και θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό παίζοντας καλά παιχνίδια απέναντι σε όλες τις ομάδες και φυσικά να προκριθούμε συνεχίζοντας ως ισχυροί»

Για το αν θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο: «Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει υψηλές φιλοδοξίες, Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα, να διορθώνουμε πράγματα και να υπάρξει εξέλιξη. Και παράλληλα έως το φινάλε των μεταγραφών να ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση».

Για τις θέσεις που θα κινηθεί στις μεταγραφές: «Είμαστε στη φάση της ανάλυσης, να δούμε σε ποιες θέσεις μπορούμε να ενισχυθούμε για να κάνουμε την ομάδα πιο δυνατή και πιο ανταγωνιστική γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος για τις μεταγραφές».

Για το αν θα είναι ο Ολυμπιακός πολύ διαφορετικός στη φάση των ομίλων: «Όχι, ο κορμός της ομάδας είναι αυτός που βλέπετε, δεν πρόκειται να αλλάξει πάρα πολύ, απλά θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν την διαδικασία των πέναλτι χθες: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ έντονα φορτισμένη στιγμή, όλοι ήμασταν γεμάτοι αγωνία και υπερένταση. Έπρεπε να περάσω στους παίκτες μου το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, του κουράγιου, του θάρρους. Ότι ήταν περήφανος που στάθηκαν στο ύψος τους στην παράταση παίζοντας με έναν παίκτη λιγότερο. Ότι εάν ένας έχανε πέναλτι, θα το χάναμε όλοι μαζί».

Για το πως είχε προετοιμάσει τον Βατσλίκ ο Κορμπεράν, όντας κι ο ίδιος τερματοφύλακας: «Δεν χρειάστηκε να του πω τίποτα. Ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος από τον προπονητή τερματοφυλάκων. Όλα οφείλονται στο καλό του ένστικτο, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την διαδικασία κάθε φορά, κερδίζοντας την ψυχολογική μάχη με τον εκάστοτε αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.