Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στη Νιμ για Ελίασον!

ΑΕΚ: Πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στη Νιμ για Ελίασον!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/8/2022 14:06
Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας σημαντικής μεταγραφής καθώς έχει καταθέσει πρόταση άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ στη Νιμ για να αποκτήσει τον Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός εξτρέμ αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφικό στόχο της Ένωσης όμως οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας κρίνονταν υψηλές και έτσι η υπόθεση του «μπήκε» στο συρτάρι. Πλέον όμως οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή για νέα διαπραγμάτευση με τη γαλλική ομάδα.

Έτσι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τη Νιμ στην οποία προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Σουηδό εξτρέμ. Προφανώς αυτή η κίνηση βρίσκει σύμφωνο και τον Ματίας Αλμέιδα που θέλει τον Ελίασον για τη θέση στα δεξιά στο σύστημα που εφαρμόζει στην ομάδα.

Ο 27χρονος άσος πήγε στη Νιμ τον Οκτώβριο του 2020 όταν και η ομάδα αγωνιζόταν στη Λιγκ 1 όμως στο τέλος της χρονιάς υποβιβάστηκε. Την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό της ποδοσφαιριστή στη δεύτερη κατηγορία όπου μέτρησε 36 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.