Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνει» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 100 εκατ. ευρώ ο Άντονι

«Κλείνει» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 100 εκατ. ευρώ ο Άντονι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2022 17:15
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Άντονι από τον Άγιαξ, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια από τις πιο πολυδάπανες μεταγραφές της ιστορίας της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άντονι από τον Άγιαξ.

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ στους «κόκκινους διαβόλους» αντί 100 εκατ. ευρώ και το μόνο που εκκρεμεί είναι να βρεθεί λύση στη δομή της συμφωνίας για το πως θα παραχωρηθούν τα χρήματα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν στην Ολλανδία με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 3 παιχνίδια με τη φανέλα του Αίαντα, ενώ την περσινή σεζόν είχε 12 γκολ και 10 ασίστ σε 33 παιχνίδια με την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Ο Άντονι με προ ημερών συνέντευξη του στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άγιαξ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του νυν τεχνικού του Αίαντα, Σρέντερ στο ολλανδικό ESPN: «Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Νομίζω ότι είναι στενάχωρο αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας. Είναι πολύ λυπηρό και δεν αποδέχομαι αυτά τα πράγματα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.