Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολυμπιακός σε επαφές με Αμαβί για την άμυνα και Αμπιλγκάαρντ για την μεσαία γραμμή

Ο Ολυμπιακός σε επαφές με Αμαβί για την άμυνα και Αμπιλγκάαρντ για την μεσαία γραμμή

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2022 21:14
Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, ώστε να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Τζόρνταν Αμαβί, ενώ στο τόχαστρο φέρεται πως βρίσκεται και ο μέσος της Ρούμπιν Καζάν, Όλιβερ Αμπιλγκάαρντ.

«Ζεστός» φέρεται να είναι πλέον ο αριστερός μπακ της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αμαβί, ώστε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe», αλλά και το ιταλικό «Tutto Mercato», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Μασσαλούς για την απόκτηση του 28χρονου -που βρίσκεται εκτός πλάνων του Ίγκορ Τούντορ- με τη μορφή δανεισμού, ενώ στην συμφωνία θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ, η οποία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες, που «ψάχνονται» για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, φέρονται να έχουν επαφές με τον Όλιβερ Αμπιλγκάαρντ.

Σύμφωνα με το BT, ο 26χρονος Δανός μέσος της Ρουμπίν Καζάν (62 συμμετοχές τα τελευταία δυο χρόνια) βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ελληνικό σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Μαντί Καμαρά στον Πειραιά, και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.