Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο απόλυτο της Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο απόλυτο της Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2022 20:36
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ», πήρε 4η διαδοχική νίκη και έβαλε τέλος στο απόλυτο σερί των «κανονιέρηδων». Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Άντονι, ο Ράσφορντ τα άλλα δύο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά με Σακά.

Τη φόρα της Άρσεναλ έκοψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» επικρατώντας με 3-1 των «κανονιέρηδων», στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, και υποχρέωσε την αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα στην πρώτη της φετινή απώλεια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για άλλο ένα παιχνίδι παρέδωσαν μαθήματα κυνικότητας και έκαναν το δικό τους 4x4 μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα με 0/2. Οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση της Άρσεναλ και στο 35’ πήραν αυτοί το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Άντονι, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Ράσφορντ.

Οι «κανονιέρηδες» έβγαλαν αντίδραση, δημιούργησαν φάσεις και ισοφάρισαν στο 60’ με πλασέ του Σακά ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από αντεπίθεση. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα, όταν στο 66’ ο Φερνάντες έβγαλε απίθανη μπαλιά για τον Ράσφορντ ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε άψογα στο τετ-α-τετ για το 2-1, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Η χαριστική βολή ήρθε στο 75’ σε μια παρόμοια φάση, με τον Φερνάντες να βγάζει άλλη μια μακρινή μπαλιά, αυτή τη φορά για τον Έρικσεν, ο Δανός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έσπασε στον Ράσφορντ ο οποίος από κοντά βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με τη νίκη, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 12 βαθμούς και μείωσε στο -3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία δεν κατάφερε να κάνει το 6x6 για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1947-48.

Νωρίτερα, η Μπράιτον διέλυσε με 5-2 την Λιντς στην έδρα της, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και φιγουράρει στην 4η θέση και στο -2 από την κορυφή.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.