Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιθανότητα αναβολής του ντέρμπι αν δεν οριστεί ξένος διαιτητής

Πιθανότητα αναβολής του ντέρμπι αν δεν οριστεί ξένος διαιτητής

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/9/2022 13:49
Ραγδαίες εξελίξεις «πυροδότησε» ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για την Superleague την προσεχή Κυριακή (11/9) αφού πλέον υπάρχει ακόμα και πιθανότητα αναβολής της αναμέτρησης αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής λόγω αντιδράσεων των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που αντέδρασε πρώτη ζητώντας τον ορισμό ξένου διαιτητή, ενώ θέση πήραν κατόπιν ο ΠΑΟΚ, μέσω του κ. Γκαγκάτση που τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς είναι υπέρ των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι και τέλος υπήρξε παρέμβαση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου φέρεται να απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδία, Τάκη Μπαλτάκο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα. Καμιά αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της Superleague ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές».

Η Εκτελεστική Επιτροπή διέκοψε μετά από αυτό το γεγονός και αναμένεται να ξεκινήσει ξανά σε λίγη ώρα ώστε να αποφασιστεί τί μέλλει γενέσθαι με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, καθώς και ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε τον άμεσο ορισμό ξένου διαιτητή, αλλιώς προειδοποίησε πως οδηγούμαστε σε αναβολή του ντέρμπι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.