Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Τσεχία η Ελλάδα στους «16» του Eurobasket

Με Τσεχία η Ελλάδα στους «16» του Eurobasket

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2022 20:43
Η Τσεχία επικράτησε με 88-77 του Ισραήλ και θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στη φάση των «16» του Eurobasket. Την Κυριακή (11/9) το παιχνίδι.

Το εμπόδιο της Τσεχίας θα κληθεί να ξεπεράσει η Ελλάδα για να προκριθεί στα προημιτελικά του Eurobasket.

Οι Τσέχοι ήταν οι νικητές στον τελικό πρόκρισης με το Ισραήλ παίρνοντας τη νίκη με 88-77 και με ρεκόρ 2-3 «σφράγισαν» την 4η θέση που τους φέρνει πάνω στην Εθνική μας ομάδα. Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν να χάνουν με 17 πόντους διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, πλησίασαν στο σκορ προς το φινάλε αλλά δεν κατάφεραν την ανατροπή.

Πρωταγωνιστές ο Χρούμπαν με 23 πόντους, ο Βέσελι με 16 και 6 ριμπάουντ ενώ ο Σατοράνσκι «άγγιξε» το τριπλ-ντάμπλ με 14 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Η Τσεχία είχε αφήσει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων την «γαλανόλευκη» το καλοκαίρι του 2021, έπειτα από την νίκη της με 97-72 στον τελικό πρόκρισης στη Βικτόρια του Καναδά. Δύο χρόνια νωρίτερα είχε αποκλείσει την Εθνική μας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, αφού ναι μεν η Ελλάδα την κέρδισε με 84-77, όμως ήθελε νίκη με 12 πόντους για να της πάρει το εισιτήριο.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (11/9) αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή ώρας.

Εάν η Εθνική ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχίας, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία-Βέλγιο στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.