Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Ο Τρουιγιέ της Νις εκλεκτός για τα χαφ

Παναθηναϊκός: Ο Τρουιγιέ της Νις εκλεκτός για τα χαφ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/9/2022 16:42
Ο Αλεξίς Τρουιγιέ της Νις είναι ο παίκτης που «κυνηγάει» ο Παναθηναϊκός για να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι «στράβωσαν» οι περιπτώσεις του Γιάξε Κρίστινσεν και του Οσόριο, δεν τα παράτησαν και βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Αλεξίς Τρουιγιέ.

Πρόκειται για έναν 21χρονο μέσο ο οποίος ανήκει στη Νις όμως δεν υπολογίζεται από τους «αετούς» κι όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Οσέρ και ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατόρθωσε να επιστρέψει μετά από δέκα χρόνια στη Λιγκ 1, καταγράφοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 28 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ κι έξι ασίστ.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι στους κυπελλούχους Ελλάδας θα προσπαθήσουν έστω και την τελευταία στιγμή και για δεύτερη προσθήκη στα χαφ, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.