Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόις: Εκτός για 3-4 εβδομάδες, προλαβαίνει το Μουντιάλ

Ρόις: Εκτός για 3-4 εβδομάδες, προλαβαίνει το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2022 15:45
Ο Μάρκο Ρόις γλίτωσε τα χειρότερα μετά το χθεσινό τραυματισμό του στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Σάλκε και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ανακούφιση στην Ντόρτμουντ και την Εθνική Γερμανίας αναφορικά με τον τραυματισμό του Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός άσος χτύπησε άσχημα στο χθεσινό (17/9) ντέρμπι με την Σάλκε και αποχώρησε με φορείο με τον ίδιο να βάζει τα κλάματα.

Υπήρχαν φόβοι ότι ο 33χρονος θα έχανε το Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Γερμανίας ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής απέφυγε σοβαρή ζημιά και θα λείψει για τρείς έως τέσσερις εβδομάδες.

«Ήταν ένα σοκ για όλους μας χθες όταν είδαμε τι συνέβη. Σήμερα μπορώ να δώσω λίγο ξεκάθαρο. Οι ιατρικές εξετάσεις που κάναμε το Σάββατο δεν έδειξαν κάταγμα. Έχει υποστεί συνδεσμικό τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο Μάρκο θα μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες και μετά ελπίζω να είναι ξανά διαθέσιμος», δήλωσε στο Sport1’s Doppelpass ο Σεμπάστιαν Κελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.