Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Φούντας αρνείται ότι προέβη σε ρατσιστική επίθεση (video)

Ο Φούντας αρνείται ότι προέβη σε ρατσιστική επίθεση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/9/2022 19:58
Ο Ταξιάρχης Φούντας αρνείται κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε με ρατσιστικό χαρακτηρισμό στον Ντέιμιον Λόου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ντι Σι Γιουνάιτεντ με την Ίντερ Μαϊάμι για το MLS.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με πρωταγωνιστή τον Ταξιάρχη Φούντα, ωστόσο ο Έλληνας επιθετικός αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τους παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι και τον προπονητή τους Φιλ Νέβιλ, ο 27χρονος στράικερ αποκάλεσε «νέγρο» τον στόπερ Ντέιμιον Λόου κατά τη διάρκεια μίας αψιμαχίας μεταξύ τους.

Δείτε το video:



Ο Φούντας μετά από ολιγόλεπτη διακοπή έγινε αλλαγή από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ανακοίνωση από το MLS στην οποία ξεκαθαρίστηκε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός πάντως τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τονίζοντας:

«Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα. Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής. Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι' αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα».

Δείτε την ανάρτησή του:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.