Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2022 00:02
Ένα ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου που μετρά 89 χρόνια ζωής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο αποψινό πρόγραμμα του Nations League! Η Ιταλία φιλοξενεί την Αγγλία στο Μιλάνο, την ώρα που η Γερμανία θα παίξει εντός έδρας με την Ουγγαρία.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Παίζει για τη σωτηρία

Όταν ξεκινούσε την πορεία της στον 3 ο όμιλο της League Α, του Nations League η Αγγλία, σίγουρα ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, δε θα είχε στο μυαλό του ότι μία αγωνιστική πριν το φινάλε η ομάδα του θα έπαιζε για να διατηρηθεί στην κορυφαία κατηγορία! Τα «τρία λιοντάρια» απογοήτευσαν σε αυτή την έκδοση της διοργάνωσης. Έπειτα από 4 αγωνιστικές όχι μόνο δεν πανηγύρισαν κάποια νίκη, αλλά είδαν την Ουγγαρία να τους διαλύει με 4-0 στην έδρα της Γουλβς! Απόψε η Αγγλία αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Ιταλία με μοναδικό στόχο να μην ηττηθεί. Οι «ατζούρι» από την άλλη είναι στο +3 από τους φιλοξενούμενους τους, επικράτησαν μόλις μία φορά στον όμιλο, ενώ προέρχονται από μία «βαριά» ήττα με 5-2 στην έδρα της Γερμανίας.bwin – Build A Bet* στο Nations League!

Να ολοκληρώσει την έκπληξη

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γερμανία θα παίξει στο γήπεδο της Λειψίας απέναντι στην Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, βρίσκονται στην 1 η θέση κι έχουν στόχο να ολοκληρώσουν την έκπληξη! Η «νασιονάλμανσαφτ» με το ευρύ 5-2 επί της Ιταλίας, ολοκλήρωσε μία σειρά αγώνων που έληγαν 1-1. Συγκεκριμένα οι Γερμανοί ήρθαν ισόπαλοι με αυτό το σκορ στο φιλικό με την Ολλανδία και στα τρία παιχνίδια του Nations League με Ιταλία, Αγγλία και Ουγγαρία! Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι επικρατήσουν απόψε και οι «ατζούρι» δε νικήσουν την Αγγλία, τότε θα προκριθούν στη τελική φάση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις