Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στην έξοδο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Στην έξοδο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2022 16:08
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «αδειάσει» το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Μίτσελ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποτελεί έναν από τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην έξοδο.

Ο επιθετικός από τη Μαυριτανία αποκτήθηκε στα τέλη Ιουνίου, με τους Πειραιώτες να πληρώνουν αδρά τον Άρη και τη Φούλαμ για να τον κάνουν δικό τους, σε μία κίνηση η οποία -τουλάχιστον προς το παρόν- αποδείχθηκε πλήρως αποτυχημένη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αφρικανός στράικερ έχει παίξει σε δύο αγώνες και μάλιστα ως αλλαγή. Στο 1-1 με τη Μακάμπι Χάιφα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στην ήττα με 2-1 από τη Ναντ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς, ενώ δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με την εικόνα του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους».

Γι' αυτόν τον λόγο οι τελευταίοι ψάχνουν τρόπο να τον αποδεσμεύσουν, στοχεύοντας φυσικά στην πώλησή του σε ομάδα κάποιας χώρας που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι η παραχώρησή του μέσω δανεισμού. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να «ξεφορτωθεί» μόνο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά κι αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές.

Σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα να τους παραχωρήσει, τότε είτε θα μετακινηθούν στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, είτε θα λυθεί το συμβόλαιό τους, κάτι πάντως που για τους περισσότερους παίκτες δεν αποτελεί απλή υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις αναφορικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού και για τη διαμόρφωσή του όπως επιθυμεί ο Μίτσελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.