Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει να αποκλειστεί στους «16» η Βραζιλία!

Κινδυνεύει να αποκλειστεί στους «16» η Βραζιλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2013 22:33
Και όμως η Βραζιλία διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να αποκλειστεί από τους «16» του Μουντιάλ! Και αυτό διότι μπορεί η διοργανώτρια να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι σε Κροατία, Μεξικό και Καμερούν, όμως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα γι’ αυτήν στους «16», καθώς θα αντιμετωπίσει –εκτός απροόπτου- μία εκ των Ισπανία ή Ολλανδία!

Η Βραζιλία μπορεί να κληρώθηκε σε έναν βατό όμιλο για το μέγεθος της, ωστόσο στους «16» διασταυρώνεται με τον 2ο όμιλο που αποτελείται από τις Ισπανία, Ολλανδία, Χιλή και Αυστραλία!

Έτσι, σε περίπτωση που η Βραζιλία τερματίσει πρώτη ή δεύτερη στον όμιλο της θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο μία εκ των Ισπανία και Ολλανδία, εκτός εάν η υπολογίσιμη Χιλή ή η Αυστραλία του Άγγελου Ποστέκογλου κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Συμπεραίνει κανείς πως μια μονομαχία μεταξύ της Βραζιλίας και της Ισπανίας/ Ολλανδίας στους «16» αποτελεί ένα αρκετά δυνατό τεστ για τη «σελεσάο» και είναι αμφίβολο εάν ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα ήθελε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, τόσο νωρίς στον θεσμό, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ομάδα του να μείνει πρόωρα εκτός συνέχειας.

Από την άλλη, η Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει ομάδα από τον όμιλο του «θανάτου» (Ουρουγουάη, Κόστα Ρίκα, Αγγλία, Ιταλία)!

Αντίστοιχα, ο 5ος όμιλος (Ελβετία, Εκουαδόρ, Γαλλία, Ονδούρα) διασταυρώνεται με τον 6ο (Αργεντινή, Βοσνία, Ιράν, Νιγηρία), ενώ ο 7ος (Γερμανία, Πορτογαλία, Γκάνα, ΗΠΑ) με τον 8ο (Βέλγιο, Αλγερία, Ρωσία, Ν. Κορέα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.