Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Χουάνγκ Ουί-Τζο στο φιλικό της Νότιας Κορέας

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Χουάνγκ Ουί-Τζο στο φιλικό της Νότιας Κορέας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/9/2022 16:45
Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Καμερούν η οποία διεξήχθη την Τρίτη (27/9).

Οι Νοτιοκορεάτες επικράτησαν 1-0 των «αδάμαστων λιονταριών» και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος.

Πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 72' και δέκα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να μπορεί να γνωρίζει ακόμα κανείς το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ο πρώην παίκτης της Μπορντό θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Όσο για τον συμπατριώτη του Χουάνγκ Ινμπέομ, έπαιξε βασικός και σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι με την Εθνική Καμερούν αγωνίστηκε ως αλλαγή κι ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, ο λόγος για τον Πιερ Κούντε.

Για την ιστορία, η Νότια Κορέα νίκησε χάρη σε τέρμα του Σον με 1-0.

Ο ίδιος Ουί-Τζο πάντως φρόντισε να καθησυχάσει άπαντες λίγο μετά το ματς, ενημερώνοντας πως ο τραυματισμός του δεν είναι τίποτα το σοβαρό.

«Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε εάν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με καλή θεραπεία θα είμαι καλύτερα σύντομα. Θεωρώ πως έτσι θα είμαι καλά σύντομα. Μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα δεν ένιωθα τόσο καλά στην πλάτη μου διότι είχα τρέξει με μεγάλη ένταση και επηρεάστηκα. Και αυτό φαίνεται πως μου βγήκε και τώρα»ανέφερε ο επιθετικός των Πειραιωτών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.