Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Μάλτα: Απομακρύνθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή!

Σοκ στην Μάλτα: Απομακρύνθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2022 20:20
Ο προπονητής της Εθνικής Μάλτας, Ντέβις Μάντζια απομακρύνθηκε προσωρινά από τον πάγκο της ομάδας καθώς φέρεται να υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή!

Την προσωρινή απομάκρυνση του Ντέβις Μάντζια από την τεχνική ηγεσία της Μάλτας ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, κάνοντας λόγο για «αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση των πολιτικών της».

Από το πρωί της Τρίτης (27/9) τα ΜΜΕ της Μάλτας υποστηρίζουν ότι έχουν φτάσει καταγγελίες στην ομοσπονδία περί σεξουαλικής παρενόχλησης ποδοσφαιριστή. Έτσι στον πάγκο της ομάδας για το σημερινό φιλικό με το Ισραήλ θα καθίσει ο βοηθός του Νταβίντε Ματσότα.

Ο Μάντζια είχε ήδη κατηγορηθεί ότι είχε στενές σχέσεις με ποδοσφαιριστές όταν ήταν προπονητής στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στη Ρουμανία. Παρόμοιο περιστατικό είχε συνδεθεί με την αιφνιδιαστική αποχώρηση του το 2016 από τον πάγκο της Άσκολι, όταν ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει λόγω προβλημάτων υγείας. Είχε προηγηθεί περιστατικό που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Νοβάρα τον Μάιο του 2016 όταν φέρεται ότι αποχώρησε από την αποστολή της ομάδας μαζί με ποδοσφαιριστή για κάποιες ώρες.

Η ανακοίνωση:

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μάλτας ανακοινώνει ότι ο Ντέιβς Μάντζια απαλλάχθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του ως προπονητής των Εθνικών Ομάδων μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση των πολιτικών της.

Ο Μάντζια έχει δώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για τη διαπίστωση των γεγονότων του θέματος.

Η Ομοσπονδία δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο.

Για τον αγώνα με το Ισραήλ, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Νταβίντε Ματσότα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.