Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς: Παρελθόν ο Λατζ, στα φαβορί ο Μαρτίνς

Γουλβς: Παρελθόν ο Λατζ, στα φαβορί ο Μαρτίνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2022 19:45
Παρελθόν από τον πάγκο της Γουλβς αποτελεί ο Μπρούνο Λατζ μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα πρώτα φαβορί για τη θέση ο Πέδρο Μαρτίνς!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Γουλβς, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (10/2) η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μπρούνο Λατζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, αντικαθιστώντας τον Νούνο και πέρσι οδήγησε τους «λύκους» στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για την ομάδα του Γουλβερχάμπτον, η οποία βγάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ ελέω των σημαντικών τραυματισμών στην επίθεση, κι έχει μόλις μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (1-3-4).

Η χθεσινή ήττα από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (0-2) την άφησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οδήγησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον Λατζ από τον πάγκο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι κόουτς Στιβ Ντέιβις και Τζέιμς Κόλινς θα προετοιμάσουν την ομάδα για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με την Τσέλσι, ενώ στα πρώτα φαβορί βάσει αποδόσεων των αγγλικών μπουκ είναι οι Πορτογάλοι Ρουμπεν Αμορίμ, Σέρχιο Κονσεϊσάο και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.