Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2022 15:27
Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση και μαζί έρχεται και μία ολοκαίνουρια σούπερ προσφορά*.

Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ που ύστερα από 19χρόνια και 5μήνες ακριβώς επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο της γήπεδο. Αντίπαλός της ο Ιωνικός (20:00), που βρίσκεται στην… ουρά της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Ο Δημήτρης Σπανός γνωρίζει το δύσκολο έργο της ομάδας του.

Και ελπίζει πως με τη δουλειά που έγινε και κατά το διάστημα της διακοπής θα καταφέρει να βελτιώσει την άμυνά της, που είχε δεχτεί 10 γκολ στα προηγούμενα ματς. Από την άλλη πλευρά, στην «Ένωση» θέλουν φτάσουν στη δεύτερη διαδοχική νίκη ύστερα από το 0-2 στην έδρα του Παναιτωλικού και να περάσουν μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ – Ιωνικός 1:1.21 X:6.10 2:16.00


Ακόμη ένα τεστ χαρακτήρα για την εκπληκτική φέτος Ουντινέζε, που φιλοξενείται στο «Μπεντεγκόντι» από τη Βερόνα (21:45). Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Έμειναν στη «ζώνη» του υποβιβασμού με 5 βαθμούς, αφού στο δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Λάτσιο και Φιορεντίνα ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια με 2-0. Αντίθετα, η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ «πετάει».

Με το 3-1 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ίντερ συμπλήρωσε 5 σερί νίκες κι αν καταφέρει να πάρει το τρίτο διαδοχικό «διπλό» θα ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό λιγότερο από την κορυφή. «Όπλο» της φυσικά θα είναι η επιθετική της γραμμή, που έχει σκοράρει 10 φορές στα τελευταία τρία ματς.

Βερόνα – Ουντινέζε 1:3.30 X:3.45 2:2.20


Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Λέστερ και Νότιγχαμ (22:00) ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική στην Premier League. Και οι δύο ομάδες βρήκαν ευκαιρία για ανασυγκρότηση στη διακοπή, αφού το ξεκίνημά τους ήταν κάκιστο. Οι «αλεπούδες» παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Ελπίζουν πως αμυντικά θα παρουσιαστούν βελτιωμένες ύστερα από τα 20 γκολ που έχουν δεχτεί και τους οδήγησαν σε έξι διαδοχικές ήττες. Τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών με συντελεστή τερμάτων (4-14) θέλει να βάλει και η Φόρεστ, που έχει επηρεαστεί από τις μαζεμένες αλλαγές στο ρόστερ κι έχει κολλήσει στους 4 βαθμούς.

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1:1.83 X:4.23 2:4.60


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.