Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άτυχος και πάλι ο Ζέκα, υπέστη ρήξη χιαστού

Άτυχος και πάλι ο Ζέκα, υπέστη ρήξη χιαστού

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/10/2022 17:00
Οι φόβοι των ανθρώπων της Κοπεγχάγης επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο καθώς ο Κάρλος Ζέκα υπέστη εκ νέου ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Άαρχους και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπάρχει πρόβλημα στο χιαστό του γονάτου όπου είχε εγχειριστεί πέρσι τον Οκτώβριο.

Ο διεθνής μέσος έτσι στέκεται τρομερά άτυχος καθώς μέσα σε ένα χρόνο παθαίνει δεύτερη φορά ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο πόδι.

Πλέον ο 34χρονος άσος στρέφει την προσοχή του στην αποθεραπεία του με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα 'ευχαριστώ' για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.