Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Build A Bet* στο Champions League!

Sportingbet – Build A Bet* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2022 00:04
Το Champions League επιστρέφει απόψε με οκτώ αγώνες, στο πλαίσιο της 3 ης αγωνιστικής των ομίλων.

Στις 22:00, η αναμέτρηση του «Giuseppe Meazza» ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπαρτσελόνα για το 3ο γκρουπ, είναι αυτή που ξεχωρίζει από σημερινό πρόγραμμα. Νωρίτερα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν για τον ίδιο όμιλο.

Sportingbet– Eνισχυμένες αποδόσεις στο Champions League!

«Μονομαχία» για τη 2η θέσηΜε μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχτούν Ίντερ και Μπαρτσελόνα στο «Giuseppe Meazza». Οι «νερατζούρι» μπορεί να ξεκινήσαν με τους καλύτερους οιωνούς τη φετινή σεζόν σε Serie A και Champions League, ωστόσο, δείχνουν να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Ρόμα, επανέφερε την γκρίνια στις τάξεις τους και παράλληλα αύξησε τη διαφορά στο +8 από την κορυφή. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι γνωρίζει ότι η αναμέτρηση κόντρα στους «μπλαουγκράνα» είναι κομβική για την πορεία του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς με νίκη παίρνει το πλεονέκτημα έναντι της ισπανικής ομάδας. Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στη LaLiga φιγουράρει στην 1 η θέση. Το συγκρότημα του Τσάβι με «αιχμή του δόρατος» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο και να πάρει διαφορά… ασφαλείας, έναντι των Ιταλών. Από το 2003 οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές με την Ίντερ ως γηπεδούχο. Οι τρεις αγώνες ήρθαν ισόπαλοι, ενώ αμφότερες μετρούν από μία νίκη.

Sportingbet – Ειδικά για κάθε φάση στους αγώνες του Champions League!

Συνέχεια στο αήττητο

Να κρατήσει την σημαντική διαφορά έναντι των αντιπάλων της και να συνεχίσει στις νίκες, θέλει η Μπάγερν Μονάχου, που φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν στην «Allianz Arena». Οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει ιδανικά στο φετινό Champions League. Επικράτησαν με 2-0 της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, αντίστοιχα, τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας ποιος είναι το «αφεντικό» του ομίλου. Απόψε θα παραταχτούν με στόχο το «τρία στα τρία».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις