Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκαρισμένοι στην Ντόρτμουντ από τους νέους λογαριασμούς ρεύματος

Σοκαρισμένοι στην Ντόρτμουντ από τους νέους λογαριασμούς ρεύματος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2022 17:54
Σε μέτρα για μείωση κατανάλωσης ενέργειας προχωρεί η Ντόρτμουντ μετά τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος στο «Βεστφάλεν» και στα υπόλοιπα ακίνητα του συλλόγου.

Οι αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος έχουν αντίκτυπο και στις ομάδες ποδοσφαίρου. Όπως αποκαλύπτει η Bild, η Ντόρτμουντ είναι σοκαρισμένη από τους νέους λογαριασμούς για την κατανάλωση του ρεύματος αφού από εκεί που πλήρωνε 4 εκατ. ευρώ ετησίως, πλέον με τις ανατιμήσεις καλείται να καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

«Η διοίκηση του συλλόγου έχει λάβει δραστικά μέτρα εξοικονόμησης. Στόχος μας είναι να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας και το σχετικό κόστος σε όλα τα ακίνητα κατά 15-20 τοις εκατό», δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου Κάρστεν Κράμερ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το «Βεστφάλεν» δε θα φωτίζεται τη νύχτα και το λογότυπο του συλλόγου θα είναι σβηστό. Οι οθόνες στο γήπεδο θα χρησιμοποιούνται μόνο τις ημέρες των αγώνων ενώ η ομάδα θα μειώσει σημαντικά τη χρήση των προβολέων και θα απενεργοποιήσει τη θέρμανση και τον φωτισμός του χλοοτάπητα. Το στάδιο θα θερμαίνεται πλέον λιγότερο και τα ψυγεία στα VIP δωμάτια θα ενεργοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το ακριβότερο ρεύμα δημιούργησε προβλήματα και στην Νυρεμβέργη, η οποία αποφάσισε να μην παίζει άλλο βραδινές ώρες για να μην χρειαστεί να ανάψει τους προβολείς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.