Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατλέτικο Μαδρίτης: Δικός της ο Γκριεζμάν μέχρι το 2026!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Δικός της ο Γκριεζμάν μέχρι το 2026!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/10/2022 16:29
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (10/10) ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της μέχρι το 2026.

Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός θα ανήκει στους «ροχιμπλάνκος» μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά του γεράματα, όπως γνωστοποίησε κι επίσημα η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Από το 2021 ο Γκριεζμάν είχε επιστρέψει στην Ατλέτικο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο πλέον οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη μόνιμη μετακίνησή του στο κλαμπ, κάτι που ανακοινώθηκε και τυπικά.

Μάλιστα το αρχικό ποσό που όφειλε να καταβάλλει η Ατλέτικο ήταν 40.000.000 ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί και υπήρξε deal πολύ χαμηλότερα.

Η ανακοίνωση της «Ατλέτι» ανέφερε:

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι τώρα έπαιζε στον σύλλογό μας ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον συνδέει με τον σύλλογό μας έως τις 30 Ιουνίου 2026. Στην τρέχουσα σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός έχει λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ που έπαιξε η ομάδα στην οποία έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ».



Ο Γκριεζμάν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ εντυπωσιάζοντας και το 2014 μετακινήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τους «ροχιμπλάνκος» είχε μία επιτυχημένη πενταετία και το 2019 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Δεν «δέθηκε» ποτέ με τους Καταλανούς και το 2021 επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα, εκεί όπου θα γίνει πλέον ξανά μόνιμος κάτοικος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.