Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζει με Μπενφίκα ο Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζει με Μπενφίκα ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2022 16:56
Ο Λιονέλ Μέσι δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω ενός μικροπροβλήματος στη γάμπα.

Νοκ-άουτ για δεύτερο σερί παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν τέθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» την περασμένη Τετάρτη (5/10) και δεν έπαιξε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ρεμς, όπου οι Παριζιάνοι έμειναν στο 0-0 και γνώρισαν τη 2η βαθμολογική τους απώλεια.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο 35χρονος θα χάσει και το αυριανό (11/10) παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Παρίσι λόγω «μικρής δυσφορίας στη γάμπα» που δεν του επέτρεψε να συμμετέχει στην προπόνηση της Δευτέρας (10/10).

Από την άλλη, ο Πρεσνέλ Κιπεμπέ συνεχίζει την ανάρρωσή του σε κλινική στο Κατάρ μετά από το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο τραυματισμό που αποκόμισε μετά τη νίκη κόντρα στην Μπρεστ. Ο Νούνο Μέντες βρίσκεται επίσης στα πιτς με παρόμοιο πρόβλημα, ενώ ο Ρενάτο Σάντσες αναμένεται να επιστρέψει στις πλήρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.