Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλεμάνι: «Η Μπαρτσελόνα θα επικεντρωθεί περισότερο στην αγορά των ελεύθερων»

Αλεμάνι: «Η Μπαρτσελόνα θα επικεντρωθεί περισότερο στην αγορά των ελεύθερων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2022 17:44
Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα θα ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην αγορά των ελεύθερων από το 2023. «Στην Βαρκελώνη ο ατζέντης του Ζορζίνιο», γράφουν οι Ιταλοί.

Παρά τη δυσμενή οικονομική της κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε αρκετές ηχηρές μεταγραφές, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι, ο σύλλογος θα επικεντρωθεί περισσότερο στην αγορά των ελεύθερων το 2023:

«Επικεντρωνόμαστε όλο και περισσότερο στην αγορά των παικτών που είναι ελεύθεροι. Αυτή τη σεζόν το κάναμε με τους Κεσί, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο και Μπεγερίν και θα έρθουν πολλοί ακόμα», δήλωσε ο Αλεμάνι.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι επικεντρώνεται η Μπαρτσελόνα είναι ο Ζορζίνιο της Τσέλσι. Σύμφωνα με το ιταλικό Tuttomercato, ο ατζέντης του Ιταλού μέσου βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να συζητήσει με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο ο παίκτης να μετακομίσει στους «μπλαουγκράνα». Το συμβόλαιο του 30χρονου με τους «μπλε» εκπνέει το καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του τον Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.