Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Marca: «Ο Εμπαπέ ζήτησε μεταγραφή από την Παρί τον Ιανουάριο!»

Marca: «Ο Εμπαπέ ζήτησε μεταγραφή από την Παρί τον Ιανουάριο!»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/10/2022 16:21
Νέο πρόβλημα έχει προκύψει στην Παρί Σεν Ζερμέν που αφορά τον Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με την ισπανική «Marca» η οποία τονίζει ότι ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα του.

Το περσινό καλοκαίρι ο 23χρονος επιθετικός κι εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον πλανήτη αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να παραμείνει στο Παρίσι.

Φυσικά για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μία εξωπραγματική πρόταση από τους διοικούντες το κλαμπ οι οποίοι δεν πρόσφεραν μόνο ένα μυθικό ποσό στον Εμπαπέ, αλλά του έδωσαν και αρμοδιότητες που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν δοθεί σε ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο μόλις μερικούς μήνες αργότερα -σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η «Marca» η οποία ξεκαθαρίζει ότι η πηγή της είναι το γαλλικό «RMC»- ο Εμπαπέ δεν έχει μείνει σε καμία περίπτωση ικανοποιημένος και θέλει να αποχωρήσει.

Κι αυτό διότι πιστεύει ότι δεν έχει εκπληρώσει η διοίκηση όλες τις υποσχέσεις της απέναντί του. Παράλληλα πριν από λίγες ημέρες είχε γκρινιάξει δημόσια για τη θέση στην οποία χρησιμοποιείται από τον κόουτς Κριστόφ Γκαλτιέ στους πρωτοπόρους του γαλλικού πρωταθλήματος.

Βέβαια το θέμα δεν μένει εκεί καθώς η Ρεάλ παραμονεύει κι επιθυμεί ακόμα να τον αποκτήσει, με τις σχέσεις του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι κάκιστες.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα η Παρί δεν θα ήθελε να πουλήσει τον Εμπαπέ στην πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Οι δύο που φαίνονται ικανές να ικανοποιήσουν οικονομικά τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ, με τον 23χρονο σούπερ σταρ να μην... καλοβλέπει τη μετακίνησή του στη Βαυαρία και να προτιμά το Νησί, αν και πάντοτε η βασική του επιθυμία παραμένει η μετακόμισή του στη Ρεάλ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για ένα αλαλούμ, μόλις λίγους μήνες μετά το προηγούμενο... αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί.

Το βέβαιο είναι ότι μετά το Μουντιάλ του Κατάρ αναμένονται εξελίξεις διότι το θέμα θα λυθεί είτε με τη μεταγραφή του, είτε με τον... συμβιβασμό και την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λίγο αργότερα η «Le Parisien» επισήμανε ότι ο τεχνικός διευθυντής Λουίς Κάμπος ο οποίος προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, επιθυμεί να παραιτηθεί νιώθοντας κι αυτός προδομένος από τη διοίκηση!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.