Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανρί και Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ - «Να συμπεριφερθεί ως ενήλικας και ως ηγέτης»

Ανρί και Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ - «Να συμπεριφερθεί ως ενήλικας και ως ηγέτης»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/10/2022 14:12
Ματιέ Βαλμπουενά και Τιερί Ανρί σχολίασα την επικαιρότητα γύρω από το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ με δηκτικό τρόπο.

Ο 23χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που το βράδυ της Τρίτης (11/10) έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, έχει βρεθεί το επίκεντρο καθώς παρουσιάζεται δυσαρεστημένος στην γαλλική ομάδα και με τάσεις φυγής αν και οι Παριζιάζοι φέρονται πως ζητούν 400 εκατ. ευρώ για να του επιτρέψουν να αποχωρήσει και αυτό με όρο να μην πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «RMC Sport», ζήτησε την άποψη του Ματιέ Βαλμπουενά και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, απάντησε:

«Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στο γήπεδο. Εάν έχεις πράγματα να τακτοποιήσεις εσωτερικά, τα τακτοποιείς. Το ότι απογοητεύθηκε με αυτό που του υποσχέθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως μεγάλος άνθρωπος, ως ηγέτης».

Από την πλευρά του ο Τιερί Ανρί μιλώντας στο «CBS» σχολίασε για τον νεαρό άσο, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις;

«Σε κανέναν δεν αρέσει να εκτίθεται σε κάτι στο οποίο δεν είναι καλός. Δεν του αρέσει, αυτό είναι όλο. Αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό, είναι ο σύλλογος. Τον έκαναν όμως να νιώσει ότι ο σύλλογος ήταν το πιο σημαντικό πράγμα; Ή τον έκαναν να νιώθει πιο σημαντικός από τον σύλλογο; Θα μιλήσω για την δική μου ιστορία. Δεν μου άρεσε να παίζω στις πτέρυγες, όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Το απεχθανόμουν. Έπρεπε όμως να το κάνω για την ομάδα. Και δεν άκουσα κανέναν, να λέει: "Α, τι ωραία χειρονομία". Να παίζω αριστερά, για άλλους που είχαν λιγότερους διεθνείς αγώνες και γκολ από εμένα. Τελικά, υπάρχει μόνο ένας κανόνας. Εάν ο προπονητής σου ζητήσει να κάνεις κάτι, το κάνεις για το καλό της ομάδας. Και η ομάδα κερδίζει! Εάν η ομάδα έχανε, θα υπήρχε άλλη βάση συζήτησης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.