Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κανένας κίνδυνος για την ομάδα μας, άλλοι θα δώσουν εξηγήσεις»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κανένας κίνδυνος για την ομάδα μας, άλλοι θα δώσουν εξηγήσεις»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/10/2022 18:55
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην στην απόφαση της ΕΕΑ για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ξεκαθάρισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ότι έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και στο παρελθόν.

Αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές». Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα χωρίς την δυνατότητα απάντησης. Γνωρίζουμε καλά πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Πλέον όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο Π.Α.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού η εισήγηση της ΕΕΑ δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα από την στιγμή που η υπόθεση για την οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου.

Εμείς γνωρίζουμε καλά την αλήθεια και θα την καταθέσουμε για να την δουν όχι μόνο οι φίλοι του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Για τον Π.Α.Σ. είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας.

Τέτοια περιστατικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την πεισμώσουν και όπως τον Απρίλιο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις.».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.