Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργήθηκε και μένει εκτός για τέσσερις μήνες ο Καντέ

Χειρουργήθηκε και μένει εκτός για τέσσερις μήνες ο Καντέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2022 21:56
Ο Ενγκολό Καντέ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για τον τραυματισμό του στον δικέφαλο μηριαίο και όπως ανακοίνωσε η Τσέλσι θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες!

Ακόμα πιο σοβαρός από ότι αρχικά φαινόταν ήταν ο τραυματισμός του Ενγκολέ Καντέ, καθώς ο διεθνής Γάλλος μέσος χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση της ζημιάς στον δικέφαλο μηριαίο.

Όπως ανακοίνωσε η Τσέλσι, η απόφαση του χειρουργείου πάρθηκε μετά από επίσκεψη του 31χρονου σ’ έναν ειδικό από το ιατρικό τμήμα του συλλόγου για να διερευνήσει τις επιλογές για την προσέγγιση αποκατάστασης. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τεσσάρων μηνών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καντέ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στα τέλη Φλεβάρη, χάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν και φυσικά το Μουντιάλ του Κατάρ, κάτι που ήταν ήδη γνωστό.

Το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι είναι αν θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Μάλιστα κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τη διοίκηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος από τον Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.