Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινδονησία: Κατεδαφίζεται το στάδιο που συνέβη η τραγωδία με τους 131 νεκρούς οπαδούς

Ινδονησία: Κατεδαφίζεται το στάδιο που συνέβη η τραγωδία με τους 131 νεκρούς οπαδούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2022 17:11
Ο πρόεδρος της Ινδονυσίας ανακοίνωσε τα πλάνα να κατεδαφίσει το στάδιο Καντζουρουχάν στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 131 άνθρωποι μετά το τέλος του αγώνα της Αρέμα με την Περσεμπάγια.

Τρεις εβδομάδες μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στο στάδιο Καντζουρουχάν της Ινδονησίας που στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 131 οπαδούς μετά το φινάλε του αγώνα της Αρέμα με την Περσεμπάγια, ο πρόεδρος της Ινδονησίας, Τζόκο Ουϊντόντο γνωστοποίησε την απόφαση να κατεδαφιστεί το συγκεκριμένο στάδιο.

Όπως ανέφερε, το στάδιο θα ανοικοδομηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας που ορίζει η FIFA.

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας, προχωρά σε συγκεκριμένες κινήσεις για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου της χώρας, μετά και την πρόσφατη συνάντηση του με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο στην Τζακάρτα.

Από την πλευρά του ο Ινφαντίνο δήλωσε πως η παγκόσμια ομοσπονδία θα βοηθήσει τη χώρα να λύσει τα προβλήματα της στο ποδόσφαιρο ώστε να είναι έτοιμη να διοργανώσει τον επόμενο χρόνο το Μουντιάλ για παίκτες κάτω των 20 ετών.

«Αυτή είναι μια ποδοσφαιρική χώρα, μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί πάθος για πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Τους χρωστάμε όταν βλέπουν ένα παιχνίδι να είναι ασφαλείς», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.