Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάκκαρη - Πεγκούλα 0-2: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και ο τίτλος έμεινε... όνειρο

Σάκκαρη - Πεγκούλα 0-2: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και ο τίτλος έμεινε... όνειρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/10/2022 09:09
Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τζέσι Πεγκούλα για την Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) στον τελικό του WTA 1000 στην Γουαδαλαχάρα.

Λίγες ώρες μετά το δεύτερο σετ που έπαιξε ώστε να πάρει τη νίκη στον ημιτελικό.... μαραθώνιο -λόγω βροχής- με την Μαρί Μπούζκοβα, η Σάκκαρη μπήκε στο κορτ για να αντιμετωπίσει το Νο. 5 στον κόσμο, αλλά η κόπωση -ανάμεσα σε άλλα- έπαιξε τον ρόλο της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που διεκδικούσε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της μετά το 2019 «λύγισε« σε μόλις 70 λεπτά, αφού χαρακτηριστικό είναι πως υπέπεσε σε 25 λάθη μην μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό της Αμερικανίδας που κάνει τρομερό φινάλε στην σεζόν, αποκλείοντας στο Μεξικό για να φτάσει ως τον νικηφόρο τελικό τις Ριμπάκινα, Αντρεέσκου, Στίβενς και Αζαρένκα, που όελς τους έχουν τουλάχιστον από μία κατάκτηση Γκραν Σλαμ τουρνουά.

Η Μαρία, λοιπόν, φεύγει χωρίς τίτλο από το Μεξικό, ωστόσο κατάφερε με τις νίκες της να κλείσει θέση στο WTA Finals στο Τέξας (31/10-7/11) όπου συμμετέχουν οι οκτώ πρώτες τενίστριες της παγκόσμιας κατάταξης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.