Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Δίωξη στον Ζερβινιό, κίνδυνος τιμωρίας δύο αγωνιστικών

Άρης: Δίωξη στον Ζερβινιό, κίνδυνος τιμωρίας δύο αγωνιστικών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/10/2022 15:08
Δίωξη σε βάρος του επιθετικού του Άρη Ζερβινιό για υβριστική συμπεριφορά με έργο προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, άσκησε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, με τον Αφρικανό επιθετικό να κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Ο έμπειρος άσος έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι των «κίτρινων» με το «τριφύλλι» το οποίο τελείωσε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Την Τρίτη (25/10) έγινε γνωστό ότι του ασκήθηκε δίωξη, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να υποστηρίζει ότι δεν συνέβη το παραμικρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β΄, 2 περ.α΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.