Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς Πούγγουρα οι «πράσινοι», εκτός οι τραυματίες και ο Μαρσέλο για τους «ερυθρόλευκους»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς Πούγγουρα οι «πράσινοι», εκτός οι τραυματίες και ο Μαρσέλο για τους «ερυθρόλευκους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/11/2022 21:22
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή (6/11, 19.30).

Οι «πράσινοι» θα πάνε στο σπουδαίο παιχνίδι έχοντας πετύχει δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες έως τώρα και φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δέκα βαθμούς πίσω και στην τέταρτη θέση.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αχιλλέα Πούγγουρα, καθώς ο στόπερ του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και θα λείψει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Φυσικά εκτός πλάνων είναι και οι μεγάλοι άτυχοι της σεζόν. Ο λόγος για τους Αϊτόρ και Τρουιγιέ, καθώς αμφότεροι υπέστησαν ρήξη χιαστού.

Όσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας, εκτός απροόπτου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τους ίδιους έντεκα που αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο πριν μία εβδομάδα. Μοναδική διαφοροποίηση ίσως υπάρξει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κώτσιρα να διεκδικεί θέση από τον Σάντσες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής

Από πλευράς Πειραιωτών, δεν πρόλαβαν να τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ ο σέντερ μπακ Ουσεϊνού Μπα και ο εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκες. Εκτός πλάνων ο επιθετικός Χουάνγκ Ουί Τζο ο οποίος δύσκολα θα πάρει άλλη ευκαιρία.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Μαρσέλο, θεωρώντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίξει σε παιχνίδι τόσο υψηλής έντασης.

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Πασχαλάκη, Πίπαμ Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπέομ, Χάμες Ροντρίγκες, Μασούρα, Μπιελ και Μπακαμπού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.