Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρξουν εισιτήρια στο Αγρίνιο»

Παναθηναϊκός: «Για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρξουν εισιτήρια στο Αγρίνιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/11/2022 15:49
Χωρίς τους οπαδούς του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο για το ματς της 12ης αγωνιστική της Super League με τον Παναιτωλικό.

Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους οπαδούς της πως δεν θα υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας και προστασίς της ομάδας και έδωσε... ραντεβού μαζί τους για το Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Κρίθηκε σκόπιμο για λόγους ασφαλείας, μια και η κερκίδα των φιλοξενούμενων είναι πολύ μικρή, να προφυλαχθεί η ομάδα.
Κατανοούμε απόλυτα τη «δίψα» του κόσμου μας να παραστεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα παιχνίδι, όμως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες καλούμε τους φιλάθλους μας να μην έρθουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Δίνουμε ραντεβού όλοι την Κυριακή στην έδρα μας, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο»
.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή των 21 παικτών για Αγρίνιο με Πούγγουρα και Παλάσιος να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών, όπως εξάλλου και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ που χάνουν ολόκληρη την σεζόν.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.