Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Μέσα ο Λάιντνερ, έξω ο Μαρσέλο και απαγορευτικό του Υπουργείου για οπαδούς στην Λειβαδιά

Ολυμπιακός: Μέσα ο Λάιντνερ, έξω ο Μαρσέλο και απαγορευτικό του Υπουργείου για οπαδούς στην Λειβαδιά

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/11/2022 19:35
Ο Ντορόν Λάιντνερ μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε.

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ αναμένεται μάλιστα να ντεμπουτάρει ως βασικός αύριο (9/11) στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, αφού εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο Ρέαμπτσιουκ όσο και ο Μαρσέλο ξανά. Εκτός είναι και οι Μπα, Σισέ, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά, Ντε λα Φουέντε και Τζολάκης.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι: Κρίστινσον, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Λάιντνερ, Άβιλα, Καλογερόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ντόι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα φαίνεται πως προκύπτει με την μετακίνηση οπαδών των Πειραιωτών στην Λειβαδιά, αφού μπορεί οι γηπεδούχοι να ενημέρωσαν πως θα υπάρχουν ανοιχτές θύρες και εκδοτήρια για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, αλλά το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση ούτε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αλλά ούτε και στο Αγρίνιο όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, αν και η «πράσινη» ΠΑΕ ήδη έχει καλέσει τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν για την αναμέτρηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.