Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαίνει χειρουργείο και χάνει το Μουντιάλ ο Τσούμπερ

Μπαίνει χειρουργείο και χάνει το Μουντιάλ ο Τσούμπερ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/11/2022 05:02
Ο Στίβεν Τσούμπερ αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ και αυτόματα μένει εκτός επιλογών της Εθνικής Ελβετίας.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Στίβεν Τσούμπερ γνωστοποίησε πως θα υποβληθεί σε μικρή χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, κάτι που τον θέτει αυτόματα νοκ-άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως έγραψε ο άσος της ΑΕΚ, είναι μια απόφαση που τον υποχρεώνει να εγκαταλείψει ένα όνειρο αλλά τονίζει πως είναι η σωστή για την υγεία του.

Αναλυτικά το μήνυμα του στα social media:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.