Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανονικά στο Μουντιάλ ο Σον

Κανονικά στο Μουντιάλ ο Σον

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/11/2022 05:16
Ο Χιουνγκ-Μιν Σον με μήνυμα του στα social media δήλωσε πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Νότια Κορέα παρά τον τραυματισμό του στο μάτι στο ματς της Τότεναμ με την Μαρσέιγ.

Ευχάριστα νέα για την Εθνική της Ν. Κορέας, καθώς ο ηγέτης της Χιουνγκ-Μιν Σον επιβεβαίωσε πως θα ενισχύσει την ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο άσος της Τότεναμ τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που τον έθετε εξαιρετικά αμφίβολο για το Μουντιάλ. Ωστόσο, ο 30χρονος με μήνυμα του στο Instagram καθησύχασε άπαντες τονίζοντας πως δεν θα χάσει το ραντεβού:

«Γεια σε όλους. Απλώς ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα την τελευταία εβδομάδα. Έχω διαβάσει τόσα πολλά από αυτά και σας εκτιμώ πραγματικά όλους. Σε μια δύσκολη στιγμή έλαβα πολλή δύναμη από εσάς! Το να παίξεις για τη χώρα σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το όνειρο τόσων πολλών παιδιών που μεγαλώνουν, όπως ήταν και δικό μου. Δεν θα το χάσω αυτό για τον κόσμο. Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την όμορφη χώρα μας, τα λέμε σύντομα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.