Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Μανέ, κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Σοκ με Μανέ, κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/11/2022 05:17
Ο Σαντιό Μανέ αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι Κυπέλλου της Μπάγερν με την Βέρντερ Βρέμης και σύμφωνα με την L’ Equipe θα χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ. Πιο ενθαρρυντικό το δημοσίευμα του RMC.

Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Σενεγάλης, καθώς όπως αποκαλύπτει η L’ Equipe ο Σαντιό Μανέ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τα «λιοντάρια της Τερανγκά» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Σενεγαλέζος αστέρας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ματς της Τρίτης (8/11) της Μπάγερν με την Βέρντερ για το Κύπελλο Γερμανίας και οι Βαυαροί με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν ότι ο 30χρονος εξτρέμ θα χάσει το ματς του Σαββάτου με την Σάλκε.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας προσθέτουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει σε νέες ιατρικές εξετάσεις και πως ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει ακόμα κάτι σίγουρο αναφορικά με τη συμμετοχή του Μανέ στο Μουντιάλ αλλά οι πιθανότητες δε δείχνουν να είναι με το μέρος του.

Πάντως το γαλλικό RMC με δημοσίευμα του αναφέρει ότι ο Μανέ μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στα πρώτα δύο παιχνίδι της Σενεγάλης στον όμιλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.