Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Τζόουνς στην Σαουθάμπτον

Εποχή Τζόουνς στην Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2022 19:54
Ο Νέιθαν Τζόουνς είναι ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Λούτον να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών με τους «Άγιους».

Εποχή Νέιθαν Τζόουνς στην Σαουθάμπτον. Ο Ουαλός τεχνικός ήταν από την πρώτη στιγμή ο εκλεκτός της διοίκησης για να αντικαταστήσει τον Ραλφ Χάσενχουτλ και την Πέμπτη (11/10) ανακοίνωσε την πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο 49χρονος τεχνικός που δούλευε μέχρι πρότινος στην Λούτον της Τσάμπιονσιπ και πέρσι αναδείχθηκε σε προπονητή της χρονιάς στην Τσάμπιονσιπ, θα ριχθεί κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα κάνει ντεμπούτο στο ματς του Σαββάτου με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Πρόκειται για ένα μεγάλο ρίσκο της διοίκησης αφού ο Τζόουνς δεν έχει δουλέψει ποτέ στην καριέρα του σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ αλλά αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς στις μικρές Αγγλίας. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του έχουν έρθει με την Λούτον, την οποία ανέβασε από την 4η κατηγορία στην 2η και λίγο έλειψε πέρσι να την οδηγήσει στην Πρέμιερ Λιγκ παρά το περιορισμό μπάτζετ.

Photo Credit: southamptonfc.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.