Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Ήρθε η ώρα του Εμπαπέ για το «χρυσό παπούτσι»

Μουντιάλ 2022: Ήρθε η ώρα του Εμπαπέ για το «χρυσό παπούτσι»

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
14/11/2022 21:53
Σε κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση ένα από τα δημοφιλέστερα πονταρίσματα είναι στον πρώτο σκόρερ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022, δεν έχει το μεγάλο φαβορί για την κορυφή και αυτό συμβαίνει και στο μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ.

Στο πρώτο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί ποτέ στον αραβικό κόσμο θεωρώ πως η Γαλλία θα φτάσει αρκετά μακριά και θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι τρικολόρ έχουν στον όμιλο τις Δανία, Τυνησία, Αυστραλία και αν προκριθούν θα βρουν στον δρόμο τους μια εκ των Αργεντινή, Μεξικό, Πολωνία, Σαουδική Αραβία.

Η Γαλλία αναμένεται να αποφύγει την Αργεντινή αν τερματίσουν και οι δύο στην κορυφή και έχει βλέψεις για μεγάλη πορεία. Έτσι, θα ποντάρω ώστε ο Κιλιάν Εμπαπέ να είναι μετά το τέλος της διοργάνωσης ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα.

Στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, πρώτος σκόρερ ήταν ο Χάρι Κέιν με 6 γκολ, έχοντας πετύχει τα 5 στη φάση των ομίλων και δεν αποκλείεται ο Εμπαπέ να σκοράρει αρκετές φορές με Τυνησία και Αυστραλία.

Πρώτος σκόρερ (Χρυσό Παπούτσι)

Κιλιάν Εμπαπέ (10.00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.