Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση»

Πογιέτ: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/11/2022 19:40
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδωσε συνέντευξη Τύπου για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Μάλτα, τονίζοντας ότι θα δοθεί πιθανότητα σε παίκτες που δεν ανήκουν στο βασικό κορμό να δείξουν πράγματα ώστε να αποτελέσουν μέρος της ομάδας στα προκριματικά του Euro. Τι είπε για τα προκριματικά του Euro.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας εν όψει του αυριανού (17/11) εκτός έδρας φιλικού με την Μάλτα:

Την Μάλτα: «Πρώτα απ' όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι σημαντικό το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι δύσκολο για εμάς. Από αυτά που έχουμε δει, οι παίκτες της Μάλτας δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους παίκτες, γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ, να δείξουν πράγματα στον προπονητή και να αποτελέσουν μέρος της ομάδας στα προκριματικά του Euro.

Το ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ: «Αυτός είναι ο στόχος. Η ιδέα ήταν πάντα να βρισκόμαστε στα μεγάλα τουρνουά όταν ανέλαβα την Εθνική. Η σκέψη ήταν εκεί. Τα πήγαμε καλά στο Nations League και τώρα έχουμε τώρα δύο επιλογές. Τα προκριματικά που θα είμαστε σε δύσκολο όμιλο και τα πλει-οφ του 2024. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση».

Τις αλλαγές στη διάταξη: «Το πιο σημαντικό αύριο είναι να βρούμε επιλογές, κυρίως στην άμυνα λόγω των παικτών που δεν ήρθαν καθώς δεν πήραν άδεια από τις ομάδες. Θα είναι διαφορετικά πρόσωπα στην άμυνα. Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει».

Την επίθεση: Με δεδομένο ότι μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε δεν είναι εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Σίγουρα όμως είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τα παιχνίδια των προκριματικών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.