Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα αλλαγή στην Αργεντινή: Έξω ο Χοακίν Κορέα, μέσα ο Τιάγκο Αλμάδα

Νέα αλλαγή στην Αργεντινή: Έξω ο Χοακίν Κορέα, μέσα ο Τιάγκο Αλμάδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2022 04:45
Νέο απρόοπτο στην Εθνική Αργεντινής, καθώς ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ έμεινε εκτός αποστολής και τη θέση του θα πάρει ο Τιάγκο Αλμάδα.

Λίγες ώρες μετά την αντικατάσταση του Νίκο Γκονζάλες με τον Άνχελ Κορέα στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, προέκυψε άλλη μια αναγκαστική αλλαγή στην 26αδα. Κι αυτό διότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Χοακίν Κορέα δεν ήταν τα επιθυμητά και αποφασίστηκε να «κοπεί» από την αποστολή της «αλμπισελέστε». Στη θέση του κλήθηκε ο Τιάγκο Αλμάδα, με τον επιθετικό χαφ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ να γίνεται ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα των ΗΠΑ που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αργεντινής σε Μουντιάλ.

Ο 21χρονος πραγματοποίησε πολύ χρονιά με 6 γκολ και 7 ασίστ σε 29 ματς στο MLS και επιλέχτηκε από τον Σκαλόνι, με την οικογένεια του να ξεσπά σε πανηγυρισμούς στο άκουσμα της είδησης.



Τόσο ο Αλμάδα όσο και ο Άνχελ Κορέα βρίσκονταν στο Μπουένος Άιρες καθώς ήταν στη λίστα των επιλαχόντων και τις επόμενες ώρες θα πάρουν το αεροπλάνο για το Κατάρ ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.