Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2022 18:23
Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί και παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Ο Κροάτης μπακ ήρθε το φετινό καλοκαίρι στους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να δώσει λύσεις στη δεξιά πλευρά, έχοντας τεράστια εμπειρία αλλά και παραστάσεις. Οι συχνοί τραυματισμοί του όμως και το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης δεν του επέτρεψαν να θυμίσει τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης και της εθνικής Κροατίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τη φόρμουλα για να λύσουν το συμβόλαιο του Κροάτη, αυτή βρέθηκε και έτσι ο Βρσάλικο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη αγωνίστηκε μόλις εννιά φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό εκτός πλάνων του Μίτσελ και έτσι ήρθε ένα φιλικό «διαζύγιο».

Ο ίδιος ο παίκτης είχε διάθεση να βοηθήσει, στην αρχή φάνηκε έτοιμος να προσφέρει όμως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και οι υποτροπές δεν του επέτρεψαν ποτέ να δείξει αυτά που μπορούσε. Έτσι ήταν πλέον πολύ δύσκολο να επανέλθει σε μία κατάσταση για να φανεί χρήσιμος στον Ολυμπιακό και γι' αυτό και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.